Klippepakke

Varenummer:
97085

Klippepakke

Varenummer:
97085
125,00 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: mønstret papir, ensfarvet papir, guldpapir, glitterpapir, papirstrimler, perler, snor, bånd, pailletter, raffia-wire, tape og skabeloner.

Sæt med alt, hvad du skal bruge til kreative klippe-klistre-projekter.

Med dette sæt skal du have saksen klar - for i den har du til masser af kreative klippe-klistre-projekter. Du får papir i forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Derudover får du mange slags tilbehør som fx snor og bånd samt inspirationsbilleder og skabeloner, du kan følge. Du har med andre ord alt, hvad du skal bruge til at lave en lang række af pynt og papirklip til højtiden.

Vores sæt, der er fyldt med kreative materialer, er helt perfekt til dig, der elsker at lave pynt. Du kan enten vælge at følge de medfølgende inspirationsbilleder og skabeloner, eller du kan lave det pynt, du har lyst til. Med sættet kan du nemt og hurtigt komme i gang med at klippe, folde og lime pynt - som bagefter kan hænge på jueltræets grangrene og i hjemmets mange vinduer

Specifikationer
Varenummer97085
Enhedpk.
SæsonJul
EAN5712854587389
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 1 pk.
Motiv/form Jul
Farve natur;rød;hvid

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.