Kreativt Kit

Varenummer:
97084

Kreativt Kit

Varenummer:
97084
298,00 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: dør, postkasse, slæde, vejskilt, spand, skovl, kost, svampe, juletræer, dørkrans, LED-lyskæde, kunstig sne, filt, pompon, træstykker, snor, bånd, skabeloner, tape og klæbepunkter.

Med dette kit kan nissen nemt flytte ind hos dig. Indeholder alle de materialer og alt den vejledning du behøver for at skabe nissens dør.

Vil du hjælpe nissen med at flytte ind hos jer, så er vores kreative kit helt perfekt. I kittet får du alt, hvad du skal bruge til at skabe en hyggelig og hjemlig indgang til nisseboet. Når du er færdig, er der ingen, der kan være i tvivl om, hvor nissen bor hjemme hos jer. Vejledning medfølger.

Nissens dør er blevet et populært koncept, og er en superhyggelig decembertradition for familiens små. Du kan hver dag finde på små drillerier foran nisseboet, som ligner, at nissen igen har været på spil. Det er en sjov aktivitet, som nysgerrige børn elsker at følge med i dag for dag. På den måde bringer vores kreative kit masser af julestemning og magi ind i dit hjem.

  • Det lille nissebo kan sagtens sætte gang i en masse nisseløjer. Måske har nissen pakket hele stuen ind i toiletpapir eller farvet mælken grøn - små drillerier, som børnene ikke kan vente med at stå op og se, og som hurtigt kan blive en hyggelig decembertradition. Og hvem ved, hvis I holder nissen glad, bager den måske julekager eller kommer med julepakker

Specifikationer
Varenummer97084
Enhedpk.
SæsonJul
EAN5712854587112
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 1 pk.
Motiv/form

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.