Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

Kreativt påskeæg

Varenummer:
97079

Kreativt påskeæg

Varenummer:
97079
78,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-12-17)

Masser af forskellige kreative materialer til fantasifyldt, let påskepynt. Inspiration medfølger på æsken

Med dette kreative påskeæg har du alt, hvad du behøver for at komme i gang med at lave fint og let påskepynt. Lad dig inspirere af illustrationerne på æsken eller brug fantasien og lim, modeller og form de skønneste, personlige påskefigurer.

I påsken bruges som regel de lyse og lette farver i det kreative univers, som symbol på overgangen til en ny og lysere årstid. At lave kreative aktiviteter omkring højtider er en oplagt mulighed for at snakke om kultur, traditioner og skikke, samtidig med man stimulerer kreativiteten og den taktile sans.

Indhold: Silk Clay og Foam Clay i flere farver, styroporæg, plast øjne og rulleøjne, rørperler, perleplade, piberensere, pomponer og glitter pomponer, mosgummi hjerter, snor til ophæng, kunstig fjer, glitterlim og øjestilke

Specifikationer
Varenummer97079
BrandSilkClay
Enhedsæt
Ean nummer5712854369565
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.