Babydukke

1 Stk., Pige, 34 cm
#909762
#909762
0% of 100
0
0
431,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 43 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Sød dukke med Downs Syndrom, som vil med på dagens store og små eventyr. Fremmer barnets omsorgsfølelse og sætter gang i rollelege. Kommer med blødt hår og bevægeligt hoved, arme og ben.

Dukken giver børn med Downs Syndrom noget at spejle sig i og er med til at styrke deres selvforståelse. Downs Syndrom kan være rigtig svær at forklare til andre børn, men her kan dukken være en rigtig god måde at vise, at vi alle er forskellige og ser forskellige ud. De store, runde kinder og små, buttede fingre får dukken til at ligne en virkelig baby, og er med til gøre legen med autentisk.

Dukken er en vigtig følgesvend i barndommen. Med den under armen har barnet altid den sødeste legekammerat med sig. Måske skal dukken både med til højtlæsning i den hemmelige hule og til madlavning i det lille legekøkken, for helt naturligt vil barnet prøve at genskabe de små, velkendte situationer fra hverdagen. Rollelegene spiller en central rolle i barnets udvikling, fordi de styrker deres sociale kompetencer

Specifikationer
Varenummer909762
Enhedstk.
EAN8412198708811
Alder3 år+
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
L cm
str. 34 cm
Motiv/form pige
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Vær venlig Log ind eller Opret en konto
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
Advarsel. Ikke egnet til børn under 3 år på grund af små dele og små bolde - Kvælningsfare. Dette legetøj skal kun samles af voksne. Den kan indeholde potentielle kvælningsfarer, små dele eller skarpe spidser før montering. Forkert montering kan forårsage
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.