Nabbi Bio Beads

Varenummer:
906773

Nabbi Bio Beads

Varenummer:
906773
62,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Rørperler fremstillet af det miljøvenlige og bionedbrydelige materiale biodolomer. Rørperlerne bruges både til perlekæder og på perleplader, hvorpå de er nemme at stryge sammen. Motiver holder godt efter strygning.

Til sammenstrygning: Sæt perlerne på en perleplade. Læg bagepapir over perlemotivet og stryg forsigtigt med et strygejern med et let pres, hvorved perlerne smelter sammen. Lad afkøle inden bagepapiret fjernes. Motivet kan nu fjernes fra perlepladen.

Efter længere tids forskning er det nu endelig lykkedes at fremstille rørperler ( og perleplader ) af en bionedbrydelig plast. D.v.s. plasten nedbrydes i naturen uden at efterlade forurening eller partikler i vand eller jord. Perlerne fungerer fuldstændig som klassiske rørperler og findes i mange populære farver

Specifikationer
Varenummer906773
Enhedpk.
Ean nummer7393968006713
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 3000 stk.
str. 5x5 mm
Kendetegn medium

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.