Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Nabbi Bio Beads klassesæt

Varenummer:
906770

Nabbi Bio Beads klassesæt

Varenummer:
906770
888,00 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Indhold: 30.000 stk. og 21 ass. plader.

Med de bionedbrydelige Bio Beads rørperler og BIO plast perleplader fra Nabbi er det nu meget miljøvenligt at lave smykker eller stryge figurer på perlepladerne.

Placer rørperlerne en for en på en perleplade i ønsket mønster. Læg herefter bagepapir oven på perlerne, og stryg forsigtigt henover bagepapiret med et let pres, indtil rørperlerne smelter sammen. Lad perlerne køle af inden bagepapiret fjernes og motivet løftes af.

Disse rørperler er produceret af såkaldte Biodolomer, som er en yderst miljøvenlig råvare, både i produktionen, men også efterfølgende, da rørperlerne er biologisk nedbrydelige. Så er miljø og bæredygtighed vigtigt for dig, er dette produkt et rigtig godt valg, når du og børnene skal være kreative med rørperler

Specifikationer
Varenummer906770
BrandNabbi
Enhedsæt
Ean nummer7393968006867
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
str. 5x5 mm
Kendetegn medium

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.