NABBI BioBeads rørperler

Varenummer:
906769

NABBI BioBeads rørperler

Varenummer:
906769
1.085,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket
Bemærk: Vi anbefaler, at du ikke stryger NABBI BioBeads sammen med standard rørperler fra NABBI, da standardperlerne er mere varmefølsomme end NABBI BioBeads

Miljøvenlige rørperler, som er perfekte til dig, der ønsker at være kreativ og samtidig passe på vores natur.

NABBI BioBeads er det bæredygtige valg indenfor perler – og ligesom standardperler kan du nemt stryge dem sammen. Sæt først perlerne på en perleplade, og læg bagepapir over perlemotiver. Stryg herefter forsigtigt med et strygejern med et let pres, så perlerne smelter sammen. Lad det afkøle inden du fjerner bagepapiret. Efter det er kølet af, kan du fjerne motivet fra perlepladen. Bemærk: Vi anbefaler, at du ikke stryger NABBI BioBeads sammen med standard rørperler fra NABBI, da standardperlerne er mere varmefølsomme end NABBI BioBeads.

Med NABBI BioBeads kan du være kreativ med god samvittighed – rørperlerne bliver opløst ude i naturen uden at efterlade forurening i vand eller jord. Så du kan trygt gå i gang med at kreere en masse perleting:.

  • Skab perlemotiver på perleplader
  • Brug perlerne til at lave persmykker, som fx halskæder og øreringe
  • Lav søde ophæng til jul og påske, som kan hænge i vindueskarmen
  • Kreer flotte servietringe, som kan pynte til festen
.

NABBI BioBeads er biologisk nedbrydelige, fordi de er lavet af materialet, biodolomer. Biodolomer er blandt andet lavet af svensk rapsolie og kalk fra Norge. Derfor er de miljøvenlige rørperler fra NABBI det helt rigtige valg til dig, der går op i bæredygtighed. Perlerne kan du finde i et hav af forskellige farver, som gør det ekstra nemt at skabe masser af kulørte perleudtryk. Både voksne og børn kan bruge de miljøvenlige rørperler - enten til at lave smukke perlesmykker eller til at skabe flotte motiver på perleplader. De små hyggelige perleprojekter styrker finmotorikken såvel som kreativiteten

Specifikationer
Varenummer906769
BrandNabbi
Enhedpk.
Composite characteristicsKendetegn: medium
Ean nummer7393968007635
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 55000 stk.
str. 5x5 cm
Farve pastelfarver

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.