Active Floor

Varenummer:
906141

Active Floor

Varenummer:
906141
56.125,00 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

optimal gulv str. 3.33 x 2,08 m, gulv str. afhænger af, hvor højt projektoren bliver monteret i loftet, lysstyrke 5500 ansi lumen, lystid 7000 timer, linse 0.8:1, ingen zoom-linse, lofthøjde min 2.2 m - max 3.2 m.

Interaktivt legegulv, der gør leg og bevægelse til en naturlig del af børns læring.

Med legegulvet kan børnene lære på den måde, der er mest naturlig for dem - nemlig med hele kroppen. Den har et hav af forskellige læringsspil, som udfordrer børnene intellektuelt, kropsligt og socialt – men det hele foregår på en sjov måde, for det skal være sjovt at lære. Du kan ovenikøbet skræddersy spil, så indholdet passer præcis til alderstrin, fag og tema. Børnene kan selv betjene det interaktive gulv ved hjælp af fødderne – og skal derfor hverken bruge fjernbetjening eller tablet for at bruge den Active Floor består af en loftmonteret projektor, software, en tracking-kamera, højtaler, installationsmaterialer og et vinylgulv Bemærk: Skal installeres i et relativt mørkt rum uden direkte sollys.

Active Floor er den perfekte supplement til undervisningen, da den åbner op for mere varieret og kreativ læring:.

  • Lav dit eget spil-indhold til undervisningen. Du bestemmer selv niveauet og indholdet, og det er også muligt for børnene selv at lave deres egne spil, og derigennem repetere og videreformidle deres lærte viden
  • Få mere fysisk aktivitet ind i hverdagen, og styrk børnenes indlæringsevne
  • Veksl mellem selvstændig udforskning samt voksenstøttede og voksenstyrede aktiviteter med de forskellige læringsspil

Outlet
Specifikationer
Varenummer906141
Enhedsæt
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
str. 3x3,2 m
Motiv/form Pro2

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.