Weekend Sale: Nyd weekenden med 20% rabat på vores store udvalg af Plus Color hobbymaling. Find din rabatkode her

Gadekridt

Varenummer:
900584

Gadekridt

Varenummer:
900584

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt for privatkunder. Produktet kan være tilgængeligt for dig som B2B eller offentlig kunde, efter at du har logget ind. Har du brug for hjælp? Kontakt venligst vores kundeservice.

På lager
2-4 hverdages levering

Jumbo gadekridt i god kvalitet

Mangler I en udendørsaktivitet for børnene, som styrker sanserne, optimerer finmotorikken og støtter læringen af farver og former? Med vores farverige gadekridt, har I til flere timers udendørs underholdning i én enkel spand. Farverne er mange og mulighederne er tæt på uendelige, når børneme først er i gang. Legen behøver aldrig at stoppe. Skyl nemt kridtet væk med vand og start forfra med nye, sjove kunstværker, hvad enten børnene tegner på fliserne i indkørslen eller på asfalten på gaden.

På den varme sommerdag er gadekridtet et kæmpe hit. Her kan legen foregå frit under åben himmel i den friske luft. Måske skal I hoppe igennem de klassiske hinkeruder eller race igennem den optegnede cykelbane? Lige meget hvad, så er I sikret en masse udendørs leg og kreativ udfoldelse, som kan gøre jeres vej til den flotteste på hele gaden.

Specifikationer
Varenummer900584
Enhedpk.
Ean nummer5706232661655
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 20 stk.

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.