Rødler

Varenummer:
78962

Rødler

Varenummer:
78962
138,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Lækkert rødler, som du kan forme til sjove, skæve og smukke værker. Brænd i keramikovn ved max 1000°c, og dekorer med glasur.

Ler kan vække de skønner barndomsminder fra billedkunsttimerne, men også som voksen kan ler noget hele særligt - det kan både give ro, fordybelse og kreativitet at skabe noget med sine egne hænder. Leret kommer direkte fra naturens egen godtepose, og du kan sagtens brænde det i keramikovn ved max 1000 grader. Husk, at opbevare leret tildækket i en lufttæt beholder.

Mange forbinder ler med juledekorationer og kalenderlys, men heldigvis er vores ler klar på kreative løjer hele året rundt - for alle sæsoner er en ler-sæson!:.

  • Form og dekorer en frugtskål, der får æbler og appelsinerne til at ligne et kunstværk
  • Stil dine små, glaserede lerfigurer på rad og række, og lad dem byde gæster velkommen, når de træder indenfor i din kreative hule
  • Lad børnene få ler under neglene, og se hvor fantasifulde figurer, de kan trylle frem
.

Ler ikke kun er for børn? Både selvhærdende ler, modelleringsler, letvægtsler og dekorationsler kan også noget helt særligt hos voksne. Du kan mærke den afstressende ro, når du former noget direkte med hænderne - og din glæde for det kreative håndarbejde vil helt naturligt vokse, når du begynder at kreere med leret. Du kan forme løs og få masser af ler under neglene, mens du skaber masser af sjove og flotte værker af ler - for så kommer den lille keramiker, du har haft gemt maven, endelig frem! Det ses tydeligt på morgenbordet, hvor havregrynene hygger sig i den hjemmelavede skål, og morgenkaffen hviler sig i det hjemmelavede ler-krus.

Specifikationer
Varenummer78962
Enhedpk.
Ean nummer5701447210100
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 kg

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.