Hoveder og rulleøjne

Skab dine egne sjove, søde, skøre eller uhyggelige figurer med rulleøjne. Se vores store sortiment af rulleøjne, sikkerhedsøjne og 3D øjne herunder. Køb rulleøjne i mange varianter, farver og størrelser. Fås både med selvklæbende bagside, eller til at lime på selv.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Giv hjemmelavede figurer mere liv med rulleøjne

Har du besluttet dig for, at du vil lave forskellige figurer som en sjov hobbyaktivitet? Eller vil du i gang med et kreativt projekt med dine børn eller børnebørn, som I kan hygge jer ekstra meget med? Så er det et must, at du køber forskellige øjne, så værkerne kan få mere personlighed og liv. For du vil opleve, at øjne bliver prikken over i’et på det, I får lavet.

I sortimentet hos Creativ Company har vi sørget for, at du kan vælge mellem mange forskellige slags. Du finder alt fra rulleøjne, eller googly eyes, som kan bevæge sig og til sikkerhedsøjne. Der burde derfor også være noget for enhver smag, uanset om du er ved at finde materialer til et projekt til julen, halloween, en gave eller andet.

Vælg mellem søde, sjove og uhyggelige øjne

Det gode ved at få fingrene i øjne er, at du kan gøre enhver figur, dyr eller tegning mere sød, sjov eller uhyggelig. Det er uanset, om dig og dine børn eller børnebørn skal samle sten, I vil dekorere, I skal lave kastanjemænd, dyr eller lave sjove tegninger på papir eller karton. Du vil derfor også opleve, at I får et ekstra godt grin, når øjnene først er sat på de ting, der er lavet.

Hvis du går på opdagelse i vores sortiment, vil du hurtigt se, at der er mange forskellige varianter at vælge mellem. De mere uhyggelige varianter kan være et ekstra godt valg, når det er halloween. Omvendt kan de søde og sjove øjne være gode til figurer, der skal stå fremme i julen, hvis der skal laves gaver eller figurerne måske skal stå ved hoveddøren.

Skal du bruge rulleøjne, googly eyes eller sikkerhedsøjne til dit hobbyprojekt?

Hvis det er første gang, du skal arbejde med øjne, så er du måske i tvivl om, hvilke projekter rulleøjne eller sikkerhedsøjne er mest ideelle til. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig også på vej her, så du ender med de helt rette. For der er selvfølgelig forskel på dem.

Rulleøjne, eller googly eyes, er tit og ofte selvklæbende - ellers skal der en lille dut lim på, og så hæfter de efter ganske kort tid. De er derfor også ekstra nemme at arbejde med, når de skal sættes på en figur, en tegning på papir eller karton eller andet. Derudover er rulleøjne også altid sjove at kigge på, fordi de vil bevæge sig, hver gang en kreation kommer op i hånden.

Som du måske kan fornemme ud fra navnet, så er sikkerhedsøjne en variant, der sidder lidt bedre fast end andre typer. Sikkerhedsøjne kan derfor også være gode at bruge, hvis du f.eks. har hæklet en bamse eller andet. Hvis du har lavet noget, der skal gives de nybagte forældre, fordi der er kommet en lille ny i familien, så er det ekstra vigtigt, at øjnene ikke kan ryge af - og det kan du undgå med sikkerhedsøjne. Disse øjne kommer i to dele, som enten skal klikkes eller skrues sammen. På den måde bliver øjnene, hvor de skal.

Vælg mellem rulleøjne i mange forskellige størrelser

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig at finde øjne til lige præcis dit projekt. Derfor finder du også øjne i mange forskellige størrelser, så de kan passe til den hjemmelavede figur, du har lavet. Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvad du skal gå med, så byder vores pakker på flere størrelser i en. Du kan derfor også prøve dig frem, når du får dem tilsendt eller køber dem i vores fysiske butik.

Der er selvfølgelig ingen regler for, hvornår du kan bruge hvilke øjne. Det er nemlig helt op til dig, både når det kommer til størrelsen, typen og det udtryk, som øjnene har. Du kan derfor også glæde dig ekstra meget til at se, hvordan de forskellige figurer ender ud alt efter, hvem der laver dem.


Foam Clay rumvæsner med rulleøjne og pomponer Påskekylling af vatæg malet og dekoreret med rulleøjne Ophæng af malet papdyr med rulleøjne Påskekylling af chenille piberenser og googly eyes

Mangler du inspiration til dit næste projekt med øjne?

Kunne du tænke dig lidt inspiration til dit næste hobbyprojekt med øjne? Så har vi skræddersyet en sektion lige til dig. Under “ Kreative idéer” får du kreative indspark til figurer og projekter, hvor der kan limes og klæbes øjne på. Og vi har selvfølgelig gjort det ekstra nemt for dig at følge med, fordi vi beskriver, trin for trin, hvad vi gør. Forhåbentlig giver det dig også ekstra mod på at starte selv.

Det gode ved at få fingrene i øjne er, at du kan lave en kreativitetsdag uden særligt mange hjælpemidler. For ved at du blot har noget papir, mælkekartoner, æggebakker og farveblyanter eller andet, så har du lige pludselig alt, hvad du skal bruge til at lave figurer, der kan pynte i hjemmet. Og som en ekstra bonus, så får I en masse kvalitetstid sammen - for hvem vil ikke gerne have det med børnene eller børnebørnene?

Køb rulleøjne til dit næste projekt hos Creativ Company

Udover at vi har et bredt udvalg, så kan du også forvente konkurrencedygtige priser, når du handler ved os. Det betyder også, at du har rig mulighed for at købe lidt ekstra materialer ind til det arbejde, du vil gå i gang med For det kan være rart med flere forskellige varianter derhjemme. Vi bestræber os altid på, at du oplever en hurtig leveringstid, når du shopper online. For mon ikke du har ekstra mod på at komme i gang med at lave kreative figurer, når først du har set de forskellige øjne, du kan dekorere dem med.

Skulle du have spørgsmål, søger du råd eller andet, så tag endelig fat i os. Hvis du handler online, kan du altid ringe eller skrive til os, ellers finder du os også i vores hobbybutik i Holstebro. Så hvis du alligevel er i byen, så hold dig endelig ikke tilbage med at komme forbi. Det kan også være, du samtidig kan finde inspiration til andre hobbyaktiviteter, som kunne være sjove at prøve af - for generelt så finder du materialer til et væld af forskellige projekter ved os.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.