Materialesæt - Sæbefabrikken

Varenummer:
70923

Materialesæt - Sæbefabrikken

Varenummer:
70923
1.096,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-01-31)

Indeholder: Sæbemasse hvid, sæbemasse klar, sæbeforme, sæbefarve, duftolie.

Kom-i-gang med sæbefremstilling, lav lækre hjemmelavede sæber med dette materialesæt, der indeholder sæbemasse, sæbefarve, støbeform og duftolie.

Med materialesættet kan du fremstille sæbebarer i et væld af farver og med duft af lavendel. Smelt sæbemassen i vandbad på komfuret eller i mikroovnen - husk, den må ikke blive for varm. Afmål sæbefarve, alt efter hvilken farve du vil lave, bland dét og et par dråber lavendelolie i den smeltede sæbe. Hæld sæben i formen - husk at formen skal være helt ren. Fjern evt. luftbobler på overfladen af sæben ved at spraye med husholdningssprit. Sæben kan tages ud af formen efter 1-2 timer. Der beregnes 50 g - 100g sæbemasse pr. sæbebar. Vi anbefaler, at du bruger handsker, dels fordi sæben bliver varm, og fordi duftolien, der bruges, er meget koncentreret.

Hjemmelavet sæbe er perfekte som små gaver, pakket fint ind. TIPS: opbevare sæben i en sæbeskål med riller, så den kan tørre mellem hver håndvask.

Specifikationer
Varenummer70923
Enhedsæt
Ean nummer5712854546959
Salescontentqty 1 sæt
Salesqtyunit 1 sæt

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.