Skole lasurmaling

Varenummer:
639084

Skole lasurmaling

Varenummer:
639084
102,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-08-18)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Transparent, vandbaseret specialmaling velegnet til spændende skrabe og lasur teknikker, foldetryk på papir og plast, samt indenfor på vinduer, som nemt afvaskes efterfølgende.

Lasurteknik: Malingen påføres på papir med pensel eller skumsvamp og farverne mixes. Skrabeteknik: Hæld rosinstore dråber ud på papir fx sulfitkardus, jævnt fordelt, og skrab nu farverne forsigtigt rundt i forskellige retninger med små korte strøg med en spatel af fx plast. Foldetryk: Fold et stykke papir eller transparent hårdfolieark. Dryp farver inden i og tryk sammen, så farverne fordels i foldningen. Fold ud og lad tørre. ( Kan klippes til fx sommerfugl til ophæng ) Pensler og værktøj rengøres i lunken vand.

Det særlige ved denne maling er, at farverne aldrig blandes helt - ja faktisk er den helt sin egen. Det kan udnyttes til spændende lasur- og skrabeteknikker på både blankt og sugende hvidt papir, hvor malingen efterlader intense transparente farver i flere pigmentlag. En spændende maling til både børn og voksne, som kan lide at eksperimentere. Brug skrabe-duppe teknikker til smukt indpakningspapir, gaveposer, detaljer ved scrapbooking, collager m.v. Vær obs på at farven ikke er vandfast efter tørring. Så hvis du vil bruge malingen som bejdse på træ, skal overfladen efterfølgende lakeres. Skal der males på vinduer ? Og skal det være nemt at vaske af igen ? Så er denne maling et oplagt valg. Sørg for at dække vinduesrammer med malertape og afdækningsplast- og gå så bare i gang. Den transparente maling er virkelig dekorativ på vinduerne, som efterfølgende nemt rengøres med varmt vand og en klud. Malingens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer639084
Enhedfl.
Ean nummer5708848080769
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 500 ml
Farve sort

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.