Skole lasurmaling

Varenummer:
639044

Skole lasurmaling

Varenummer:
639044
106,00 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Transparent, vandbaseret specialmaling velegnet til spændende skrabe og lasur teknikker, foldetryk på papir og plast, samt indenfor på vinduer, som nemt afvaskes efterfølgende.

Lasurteknik: Malingen påføres på papir med pensel eller skumsvamp og farverne mixes. Skrabeteknik: Hæld rosinstore dråber ud på papir fx sulfitkardus, jævnt fordelt, og skrab nu farverne forsigtigt rundt i forskellige retninger med små korte strøg med en spatel af fx plast. Foldetryk: Fold et stykke papir eller transparent hårdfolieark. Dryp farver inden i og tryk sammen, så farverne fordels i foldningen. Fold ud og lad tørre. ( Kan klippes til fx sommerfugl til ophæng ) Pensler og værktøj rengøres i lunken vand.

Det særlige ved denne maling er, at farverne aldrig blandes helt - ja faktisk er den helt sin egen. Det kan udnyttes til spændende lasur- og skrabeteknikker på både blankt og sugende hvidt papir, hvor malingen efterlader intense transparente farver i flere pigmentlag. En spændende maling til både børn og voksne, som kan lide at eksperimentere. Brug skrabe-duppe teknikker til smukt indpakningspapir, gaveposer, detaljer ved scrapbooking, collager m.v. Vær obs på at farven ikke er vandfast efter tørring. Så hvis du vil bruge malingen som bejdse på træ, skal overfladen efterfølgende lakeres. Skal der males på vinduer ? Og skal det være nemt at vaske af igen ? Så er denne maling et oplagt valg. Sørg for at dække vinduesrammer med malertape og afdækningsplast- og gå så bare i gang. Den transparente maling er virkelig dekorativ på vinduerne, som efterfølgende nemt rengøres med varmt vand og en klud.

Specifikationer
Varenummer639044
Enhedfl.
EAN5708848080714
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 500 ml
Farve violet

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.