Karabinhage

Varenummer:
61051

Karabinhage

Varenummer:
61051
236,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Praktisk karabinhage i metal, der kan gøre dine smykkedrømme til virkelighed.

Omgiv dig selv med gode materialer og start på dit lange, succesfulde smykkeeventyr. En karabinhage er et vidunderligt redskab til dine lav-selv-smykker. Den er ikke bare en fin detalje, men en uundværlig del af krea-kassen, når dine smukke smykkekreationer skal holdes sammen. Vi ved, at dine fingre kribler efter at komme i gang, men inden du springer ud som smykkedesigner, er det vigtigt, at du ved, hvordan en karabinlås skal anvendes. Du kan nemlig montere lukketøjet på flere forskellige måder, afhængig af designet du har valgt. Den klassiske løsning er at montere en O-ring i det lille øje på låsen og bruge en O-ring, som selve låsen kan åbnes og lukkes omkring. Afgør selv om du vælger knudeskjulere eller andre afslutninger på din kæde eller armbånd. Hvis du ikke vil spilde noget af din dyrebare fingersnilde, kan du bruge smykketænger af forskellige typer, når låsen skal monteres..

Der er ikke et øje tørt, idet du iklæder dig den hjemmelavede halskæde, som du har lagt timevis af kreative kræfter i. Du og halskæden er det uadskillelige makkerpar i alle situationer, hvor du trænger til at blive piftet lidt op. Det sker dog til tider, at I må adskilles, men så ligger den heldigvis trygt gemt i det velourpolstret smykkeskrin. Som den selverklærede smykkedesigner du er, har du allerede en masse nye idéer i tankerne, som skal gøres til virkelighed i dit lille smykkeværksted. Snart har du lavet unikke, personlige smykkegaver til alle dem, du holder, for når først du sidder dér i krea-hulen, sker der noget helt magisk, som får dig til at glemme tid og sted.

Specifikationer
Varenummer61051
FarveGuld
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854349536
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 100 stk.
L 10,1 mm
Farveforgyldt

Levering
Der vil normalt gå 4-6 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.