Snekugle

Varenummer:
521380

Snekugle

Varenummer:
521380
Tilbudspris 8,93 DKK Vejl. pris inkl. moms 10,50 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)

Lav selv en flot hjemmelavet snekugle (rystekugle) med denne kugle af klar plast, som har et hvidt plastlåg, der er helt vandtæt. Gør snekuglen personlig ved at lime pynt på lågets bund, fylde kuglen med vand og evt. glitter eller kunstig sne.

Lav små figurer/pynt, som kan tåle at stå i vand som fx krympeplast, laminerede billeder, Fimo og Cernit figurer, rørperler og lign. Lim pynten inde i lågets bund med en lim, der kan holde til vand – fx limpistol. Fyld herefter kuglen med vand og evt. glitter eller kunstig sne. For det bedste resultat fyldes kuglen ca. en halv centimeter fra kanten, alt efter massefylden på pynten. Skru herefter låget på. Låget kan du evt. også dekorere med fx masking tape.

Placer din hjemmelavede snekugle i vindueskarmen, på hylden, julebordet – eller hvor du ellers pynter op. Her vil den skabe masser af stemning og glæde hos både store og små, som bare lige må ryste kuglen for at se magien dale så smukt og roligt

15%
Specifikationer
Varenummer521380
Enhedstk.
Ean nummer5712854453189
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
H 8,5 cm
diam. 8 cm
hulstr. 4,7 cm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.