Håndsymaskine

1 Stk., H: 6,7 cm, L: 20,5 cm, B: 3,5 cm, Hvid
#46143
0% of 100
0
24
182,00 DKK
På lager
: Levering er 1-3 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_outlined.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: 1 håndholdt symaskine, 1 nåletråder, 4 symaskinespoler med tråd (sort, hvid, blå, rød), 1 symaskinenål, tråd spindlel. Anvender 4 stk. AA batterier (varenr. 14000 - medfølger ikke). Instruktion medfølger.

Med denne praktiske håndsymaskine får du en stikkestingsmaskine, der er håndholdt og kan sy i tekstiler, tyl, organza, filt, karton og pergamentpapir. Brug den til små syprojekter og dekoration af dine hobbyprojekter. Også nem at tage med på farten.

Se, hvordan du tråder og bruger håndsymaskinen i den medfølgende instruktion eller den tilhørende video. Bemærk, at håndsymaskinen ikke fuldt ud kan erstatte en almindelig symaskine, da håndsymaskinen bl.a. ikke syr med undertråd. Den er dog et supergodt supplement. Vil maskinen ikke sy, så gør følgende: Tjek, at batterierne virker (bruger 4 stk. AA batterier – varenr. 14000 – medfølger ikke). Tjek, at maskinen er trådet rigtigt. Tjek, om nålen er bare lidt skæv – i så fald skift til en almindelig symaskinenål (fx varenr. 41150). Juster trådspændingen..

Den håndholdte symaskine kan både sy i almindelige tekstiler, tyl, organza, filt, karton og pergamentpapir –enkelt- såvel som dobbeltlag. Derfor gør den det nemt som aldrig før at lave små syprojekter som fx scrunchie hårelastikker eller flotte, dekorative detaljer i dine hobbyprojekter – fx på kort. Desuden er den ledningsfri og fylder ikke meget, så den er supernem at tage med på farten – fx når du skal på ferie

Specifikationer
Varenummer46143
Enhedstk.
SæsonBabyShower
EAN5712854405294
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
B 3,5 cm
L 20,5 cm
H 6,7 cm
Farve hvid
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Håndsymaskine, H: 6,7 cm, L: 20,5 cm, B: 3,5 cm, hvid, 1 stk.
Din bedømmelse
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.