Neocolor II Akvarel Junior

Varenummer:
427010

Neocolor II Akvarel Junior

Varenummer:
427010
76,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Vandopløselige akvarelkridt i rene lysægte farver – perfekt til dine farverige tegninger og illustrationer. Er halvt så lange som alm. Caran D’Ache kridt.

Med farvekridtet fra Caran d’Ache er det svært holde malerglæden tilbage – og det er uanset, om du er barn eller voksen. Farvekridtene er dog især gode for børn. De er nemlig kun halvt så lange som de almindelige fra Caran d’Ache – og passer derfor perfekt til børnenes små hænder. Akvarelfarverne virker både på papir, pap, glas, træ, stof og sten – men er også vandopløselige. Det betyder, at du sagtens kan blande farverne i dine kunstværker. Bemærk: Akvarelfarverne indeholder ingen skadelige stoffer og er meget drøje i brug.

Akvarelkridtet er skabt til kreativ udfoldelse – du kan fx:.

  • Skabe symmetriske motiver via kopierings-teknikken
  • Male farverige blomstermarker og smukke landskaber med regnbueteknikken
  • Tegne et portræt lavet som monotryk
.

Neocolor farvekridt er både et hit derhjemme og i klasseværelset. For begge steder kan børnene bruge farvekridtet til et hav af forskellige projekter – lige fra simple papirtegninger til mere avancerede maleteknikker. Når børn tegner og maler, får de ikke alene en større forståelse af farver og former – de lærer også, hvordan de arbejder med farver. Og måske kan dette opmuntre børnene til at få en kunstnerisk interesse senere i livet. Men lige nu handler bare om at udforske alle akvarelkridtets muligheder – for der er rigtig mange. Du kan heldigvis være tryg hele vejen, for med Neocolor fra Caran d’Ache har du et vaskeægte kvalitetsprodukt i hænderne. Og mangler du andet farvekridt, har vi en masse forskelligt på vores hjemmeside – her finder du hårde farvekridt, bløde farvekridt og oliekridt

Specifikationer
Varenummer427010
BrandCaran Dache
Enhedpk.
Ean nummer7630002343343
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 stk.
Farve ass. farver

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.