Broderiramme

Varenummer:
41248

Broderiramme

Varenummer:
41248
28,50 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Rund syramme af træ med spænde af metal, som holder stoffet på plads, mens du broderer.

Broderirammen er et enkelt, men effektivt redskab til at udspænde og fastgøre stof, som du gerne vil brodere eller male. Læg blot dit broderistof over rammens inderste ring, og placer yderrammen omkring denne ramme. Sørg for at stoffet ligger stramt udspændt, inden du spænder yderrammen til ved at skrue på beslagets møtrik.

Med broderirammen kan du let dykke ned i det elskede, gamle håndværk og dens mange kreative muligheder:.

  • Lav en flot broderiramme med punch needle teknik
  • Dekorer din egen mulepose med et broderet motiv
  • Skab din egen vægdekoration med to broderirammer og uldgarn
  • Brug rammen til mange forskellige teknikker fx traditionelt fladt broderi med korssting, fladsting eller broderi anglaise
.

Vores broderiramme sikrer dig de bedste betingelser for fuld fordybelse. Rammen hjælper dig med at holde dit stof plan, og giver dig det helt rigtige greb om dit håndarbejde. Så du kan bare læne dig tilbage og fordybe dig i et kreativt broderiprojekt – det er både afslappende og hyggeligt. Det er især, når regnen pisker ned og vinden rusker, at lysten til at brodere kommer. Så kan du sidde indenfor og nippe til en god kop te, mens du skaber smukke broderier og øver de forskellige teknikker. Du kan fx prøve teknikker som punch needle, korsting og fladsting, og mangler du andet udstyr til dine broderiprojekter, har vi det helt sikkert her på vores hjemmeside. Du finder alt fra broderigarn og broderistof til broderinåle og punch needles

Specifikationer
Varenummer41248
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854143837
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
diam. 10 cm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.