MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Colortime farveblyanter

Varenummer:
38173

Colortime farveblyanter

Varenummer:
38173
65,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Tykke farveblyanter, som er lavet til at sætte kulør på de kreative idéer.

Farveblyanter er et sandt hit, når der skal sættes lidt kulør på dagen. Med dem i hånden kan du forsætte farvelægningen, så længe du ønsker, Så ingen fingerkrampe her, kun timevis af kreativ udfoldelse. De tykke farveblyanter, der kommer med et godt ergonomisk greb, sikrer dig flotte resultater. Det hvide papir vil takke dig, når du kaster dig over de lækre kvalitetsfarver. Alle ru og sugende overflader, lige fra karton til krympeplast, står i kø efter den samme farvebehandling. Måske skal farvesættet have en fast plads i børnenes penalhus, men på hjemmekontoret kan de også hurtigt blive nyttige. Træd trygt ind i farveladekøbing, for med sin A-miljømærkning opfylder tegneblyanterne ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne..

Aldrig har køleskabet været så fyldt med farverige kunstværker. Det er en farveeksplosion af små, fine tegninger. Der er ganske vist malet uden for stregerne på de fleste, men du ved, at koncentrationen har været i top, for der var fuldstændig ro ved køkkenbordet med det samme, børnene fik farveblyanterne i hænderne. Faktisk har du selv overgivet dig til farverne, der lidt efter lidt har sneget sig ind på hjemmekontoret. Her giver de et frisk pust til tingene, som den klassiske blyant ikke kan. Dyk ned i det kreative farveunivers og find dit indre barn frem, der aldrig kan få nok af farver. Her oplever du den fulde koncentration, når du sidder fordybet med de farverige streger, som pryder det hvide papirark.

Specifikationer
Varenummer38173
FarvePink
BrandColortime
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167160473
Detailmængde 12 stk.
Indholdsmængde 12 stk.
L 17,45 cm
str.
Kendetegn JUMBO
mine 5 mm
Farvepink

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.