Vandfarve

Varenummer:
34488

Vandfarve

Varenummer:
34488
43,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Transparente tempera vandfarver i blokform og god kvalitet med fint pigmentindhold.

Farverne bruges med vand og en robust pensel på hvidt sugende papir eller kardus. Hjælp små børn første gang vandfarverne skal bruges: Det kan være svært for de mindste børn at få "hul" på farveblokkenes nye glatte overflade. Det klares nemt ved at køre en våd, robust pensel rundt i overfladen, indtil denne ikke er glat mere.

Farveblokkene består af formpresset tempera pigmenter, som tørrer mat og ikke-permanente op. Disse vandfarver er populære til små børns første billeder med akvarel, og pigmenterne vaskes nemt af det meste tøj. Farvernes A-miljømærkning er din tryghed for at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer34488
FarvePink
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167166390
Detailmængde 6 stk.
Indholdsmængde 6 stk.
H 16 mm
diam. 44 mm
Farvecerise

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.