FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Gadekridt

Varenummer:
34469

Gadekridt

Varenummer:
34469
24,50 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant

Jumbo gadekridt i god kvalitet til sjove hinkeruder, farverigt gadekunst, afgrænsning, markeringer m.m.

Mangler I en udendørsaktivitet for børnene, som styrker sanserne, optimerer finmotorikken og støtter læringen af farver og former? Med vores farverige gadekridt, har I til flere timers udendørs underholdning i én enkel spand. Farverne er mange og mulighederne er tæt på uendelige, når børneme først er i gang. Legen behøver aldrig at stoppe. Skyl nemt kridtet væk med vand og start forfra med nye, sjove kunstværker, hvad enten børnene tegner på fliserne i indkørslen eller på asfalten på gaden.

På den varme sommerdag er gadekridtet et kæmpe hit. Her kan legen foregå frit under åben himmel i den friske luft. Måske skal I hoppe igennem de klassiske hinkeruder eller race igennem den optegnede cykelbane? Lige meget hvad, så er I sikret en masse udendørs leg og kreativ udfoldelse, som kan gøre jeres vej til den flotteste på hele gaden.

Specifikationer
Varenummer34469
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167191057
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 6 stk.

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.