Gadekridt

Varenummer:
344680

Gadekridt

Varenummer:
344680
Tilbudspris 373,75 DKK Vejl. pris inkl. moms 525,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Gadekridt i flotte farver, som kommer i en praktisk spand med hank.

Mangler du en udendørsaktivitet for børnene, som styrker sanserne, optimerer finmotorikken og støtter læringen af farver og former? Med vores farverige gadekridt har I til flere timers udendørs underholdning i én enkel spand. Farverne er mange, og mulighederne er tæt på uendelige, når du eller børnene først er i gang. Skyl nemt kridtet væk med vand, og start forfra med nye, sjove kunstværker, hvad enten du tegner på fliserne i indkørslen eller asfalten på gaden.

På den varme sommerdag er gadekridtet et kæmpe hit. Her kan legen foregå frit under åben himmel i den friske luft - og der er mange lege at vælge imellem:.

  • Tegn de klassiske hinkeruder, og hop igennem
  • Race igennem en optegnet cykelbane
  • Øv både tabeller og alfabetet lige ude på fliserne
  • Spil kryds og bolle ude i det blå
.

Gadekridt ikke kun er for børn. Hos voksne kan det være en dejlig, afstressende aktivitet at tegne med kridt - og det kan samtidig vække en masse hyggelige barndomsminder. Med vores gadekridt i forskellige farver kan du let bruge omgivelserne omkring dig til at skabe noget kreativt. Alle fliser, lige fra indkørslen til terrassen, kan blive dit helt eget lærred, hvor du kan skabe smukke værker på. Dermed er gadekridt perfekt til både voksne og børn, der ønsker en kreativ sommerdag ude på fliserne eller på asfalten

29%
Specifikationer
Varenummer344680
Enhedspande
Ean nummer5707167191040
Detailmængde 6 spande
Indholdsmængde 50 stk.
Farve ass. farver

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.