Stickershæfte

Varenummer:
29163

Stickershæfte

Varenummer:
29163
106,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Hæfte med 12 ark klistermærker, som alle har fremhævede detaljer i enten metalfolie eller glitter.

Motiver: sommerfugle, enhjørninger, ugler, luftballoner, flagranker, ræve, prinsesser, briller, robotter, monstre, flamingoer, kaktusser.

Hæftet er fyldt klistermærker, der kommer i mange forskellige motiver – lige fra sommerfugle, enhjørninger, ugler, luftballoner, flagranker og ræve til prinsesser, briller, robotter, monstre, flamingoer og kaktusser. De er hver især fyldt med detaljer, som bliver fremhævet med metalfolie eller glitter, og du let kan klistre dem på alverdens ting.

  • Især børn elsker klistermærker, fordi de kan klistre dem på hvad som helst - de kan blandt andet bruge dem til at dekorere deres ting, så de bliver både unikke og genkendelige:
.

Dekorer madkassen Klistre dem på tegninger Fyld legetøjskassen med klistermærker Pynt det kedelige skolehæfte med masser af farverige klistermærker Brug dem også på breve, kort og indbydelser

Specifikationer
Varenummer29163
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854150330
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 12 ark
Motiv/form helårs
ark 15x16,5 cm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.