Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af akryltuscher, udvalgt modelleringsler og akrylmaling.

Chalk Marker

Varenummer:
279918

Chalk Marker

Varenummer:
279918
405,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Vandbaseret, heldækkende kridttusch i god kvalitet med pumpespids. Velegnet på flere glatte og jævne overflader, hvor den bruges som flot alternativ til tavlekridt, samt som vinduestusch m.m.. Gnides let af med en våd klud.

Ryst tuschen godt og tryk pumpespidsen forsigtigt op og ned, til farven løber til spidsen og tuschen er klar til brug

Lav flotte illustrationer på porcelæn, lav en hilsen til naboen på vinduet eller brug tussen til at skrive på tavlen. Tuschen fungerer fint som både tavle og vinduestusch. Brug den på glatte tavler, metal, glas, porcelæn og glat plastik. Hvis den anvendes på tavlefolie med let ru overflade, kan alkalisk rengøringsmiddel med en PH værdi på 11 anvendes

Specifikationer
Varenummer279918
FarveAssorterede farver
BrandUni-Posca
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5012788046762
Detailmængde 8 stk.
Indholdsmængde 8 stk.
streg 8 mm
Farveass. farver

Levering
Der vil normalt gå 4-6 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.