Posca Tusch

Varenummer:
271810

Posca Tusch

Varenummer:
271810
79,95 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Vandbaseret, permanent og stærk pigmenteret tusch i god kvalitet med penselformet pumpespids. Tuschen er velegnet til kalligrafi, tegninger og til at male med på de fleste overflader. Den tørrer mat og er vandfast.

Ryst tuschen godt, og tryk pumpespidsen forsigtigt op og ned, til farven løber til spidsen, og tuschen er klar til brug..

Lav de flotteste motiver, mønstre eller smuk skrift på kedelige eller slidte overflader, som har brug for et strejf af personlighed. Eller måske vil du bare gerne skrive navn på dine ting. De fleste overflader kan males og dekoreres med Posca tuscher. Penselspidsen giver mulighed for at lave bløde penselstrøg med varierende bredde, når du skal lave kalligrafi. Tuschen dækker på såvel lyse, som mørke eller farvede flader. Brug den på papir, pap, træ, metal, glas, sten m.m. Efter tørring kan tuschen tørres af med en fugtig klud

Specifikationer
Varenummer271810
BrandUni-Posca
Enhedstk.
EAN4902778665831
nr. PCF350
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
streg 1-10 mm
spidstype
Farve guld

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.