Bordkort

Varenummer:
220999

Bordkort

Varenummer:
220999
599,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Klassiske bordkort i karton til de festlige livsbegivenheder, som du frit kan dekorere efter din egen personlige stil.

Enhver gennemtænkt bordplan kræver sine udsmykkede bordkort. Til de festlige lejligheder spiller bordkort altid en helt særlig rolle - det er nemlig gæsternes vejviser. Få derfor de hjemmelavede bordkort til at stråle ved at dekorere det hvide karton med alt, hvad hjertet begærer af kreative hobbymaterialer.

Den klassiske, hvide bordkort lægger op til dekoration af enhver slags - så det er bare med at gå i gang!:.

  • Lav bordkort, hvor der er lavet smoking til drengene og kjoler til pigerne. Det er en sød idé til både konfirmationen og bryllupet
  • Klister små elefanter af karton på i hjørnet – helt perfekt til barnedåben!
  • Skriv gæsterne navne med pålimede perler eller pallitter
  • Klister billeder på af gæsterne, så hver gæst får et personligt bordkort med et billede af sig selv
.

De klassiske bordkort også kaldes glaskort? Det bliver de kaldt fordi, man traditionelt set placerede dem ovenpå glasset til festlige begivenheder. Men i dag du kan placere de små kort af papir, pap eller karton, lige hvor du vil - så længe de er en central del af bordpynten. De er især populære til konfirmationer, fødselsdage, barnedåb og bryllupper, og mange vælger at lave dem selv, fordi de har et hav af dekorationsmuligheder. Du kan holde dem hvide og neutrale eller prøve dig frem med farver og glimmer. Med hjemmelavede bordkort er du således garanteret, at du får præcis de bordkort, du ønsker – hvad end dette er sjove bordkort eller elegante bordkort.

Specifikationer
Varenummer220999
Enhedpk.
SæsonBasis
Composite characteristicsKendetegn: Indhold kan variere
Ean nummer5712854341998
Gramvægt 250 g
Detailmængde 30 pk.
Indholdsmængde 30 pk.
str. 9x4 cm
Farve ass. farver

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.