Imiteret japanpapir

Varenummer:
20833

Imiteret japanpapir

Varenummer:
20833
155,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Imiteret japanpapir, som du kan bruge til akvarelteknikker og linoleumstryk.

Japanpapir er kraftigt sugende papir af høj kvalitet, som kan minde om gammeldags silkepapir. Papiret er blødt, let transparent, men samtidig utroligt stærkt og stabilt. Du kan derfor med fordel bruge det til linoleumstryk, fordi papirets sugende flade skaber de bedste betingelser for knivskarpe aftryk.

Vores imiteret japanpapir giver dig rig mulighed for at være kreativ – du kan fx lave:.

  • Farveintense billeder med flydende akvareller, tuscher eller blæk
  • Flotte linoleumstryk til beklædning af æsker
  • Glasbilleder med fod
.

Det er både sjovt og hyggeligt at lave kreative projekter med papir — og det er ikke spor anderledes, når det foregår med imiteret japanpapir. For japanpapiret har, ligesom alt andet papir, sine egne unikke fordele, der gør det dejligt at arbejde med. Imiteret japanpapir er som nævnt både blødt og let transparant — hvilket er en kæmpe fordel, når du og børnene skal lege med akvareller og linoleumstryk. Ved linoleumstryk kan børnene nemlig se, hvordan papiret suger til sig — det er en spændende og underholdende proces at følge, uanset om du er barn eller voksen. Bagefter kan du sætte de færdige kunstværker i rammer og hænge dem op. Mangler du mere inspiration til, hvad du kan lave med japanpapir, har vi en hel række af idéer i vores idéunivers. De er helt gratis, og så er de gode at bruge, når du og familien skal have kreativ kvalitetstid

Specifikationer
Varenummer20833
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5703550058150
Papir størrelseA3
Gramvægt g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 100 ark
Papirformat A3
Farve hvid

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.