Kvistkuvert

Varenummer:
20530

Kvistkuvert

Varenummer:
20530
62,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-11-01)

Miljøvenlig konvolut til de søde beskeder, der skal sendes med god samvittighed. Fremstillet af genbrugspapir. Fugtgummieret kuvertlukning (fugtes og lukkes).

Hvornår har du sidst skrevet et håndskrevet brev, lagt det i en kuvert og sendt det til en, som du har kær? Når det hele ikke skal gå så hurtigt, kan du prøve at tage blyanten, kuglepennen eller tuschen frem for at skrive, hvad du har på hjertet. Måske er det bare en lille, sød hilsen eller endda en længere fortælling, men du kan trygt sende din besked afsted i konvolutten. Kuverten, der også kaldes kvistkuvert, kommer med et naturligt udtryk, som passer godt med et personligt kort, der skal overraske. Hvis du vil sikre, at dit kort passer til kuverten, trækker du bare 1 cm fra omkredsen på dit kort, så passer den i kuverten.

Hvis du lægger konvolutterne frem på bordet, kan det måske vække din skrivelyst, så din indre skriveglæde for alvor kommer frem. Inden du ved af det, er din postkasse fyldt med søde tilbagemeldinger fra familie og venner, der overrasket åbnede deres postkasse til synet af den flotte kuvert med dit håndskrevne brev i. Så hvad end din håndskrift er med sirlige former eller bare rene kragetæer, kan du være sikker på, at den bringer glæde hos modtageren.

Specifikationer
Varenummer20530
FarveBeige
Enhedpk.
Ean nummer5707167167557
Gramvægt 120 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 50 stk.
Paperformat
kuvert str. 11,5x16 cm
Farve beige

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.