20342

Varenummer:
20342

20342

Varenummer:
20342
329,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Rulle med klar cellofan, som du kan bruge, når gaveindpakningen skal være ekstra fin og elegant.

Det er aldrig helt let at pakke gaver ind, men med cellofan bliver opgaven en del lettere. Du kan nemt og hurtigt svøbe cellofanen omkring din hjemmelavede gave, så den får et lækkert og eksklusivt look - og da cellofanen er gennemsigtig, kan gæsterne både se og beundre din nøje udvalgte gave. Cellofanen kommer på en rulle, så du nemt kan afmåle, hvor meget du skal bruge.

Der er ingen grænser for, hvad du kan pakke ind i cellofan:.

  • Gavekurve
  • Vin
  • Hjemmelavede gaver
  • Buketter fra haven
.

Når du lægger blod, sved og tårer i at finde den perfekte gave, ender den tit med at forsvinde i mængden af gaver på gavebordet. Men vælger du at pakke gaven ind i cellofan, bliver gaveindpakningen næsten et kunstværk i sig selv. Din gave kommer til at være et festligt pift blandt de andre gaver, der blot er pakket ind i traditionelt gavepapir. Kan du ikke få nok af flot indpakning, har vi også cellofanposer, farvet cellofan i ark og masser af gavepapir

Specifikationer
Varenummer20342
Enhedrl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167042571
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 200 m
B 70 cm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.