Start DIY Kit Akvarel

Varenummer:
34249

Start DIY Kit Akvarel

Varenummer:
34249
295,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Art Aqua akvarelfarver ½-pan i 12 farver, akvarelblok med 20 sider samt pensler.

Med dette kit kan du lære at male med akvarel. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver.

Vil du lære at male med akvarelfarver, er vores Start DIY Kit helt perfekt. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv ført ind i vores læringsunivers. Her finder du vores videoer, som trygt guider dig igennem de forskellige akvarelteknikker. Til sidst står du med et flot akvarelmaleri.

Gennem en udførlig videoguide og trinvejledning lærer du om forskellige maleteknikker - og resultatet er farverigt maleri, som du kan hænge på væggen. Med den basisviden du opnår, kan du bagefter kaste dig ud i mange kreative akvarel-projekter på egen hånd. Sættet er derfor til dig, som gerne vil lære håndværket og teknikken - men som bare ikke er kommet i gang endnu

Specifikationer
Varenummer34249
Enhedsæt
Ean nummer5712854449250
Papir størrelseA5
Gramvægt 200 g
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Papirformat A5

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.