Læringssæt – Macramé

Varenummer:
41477

Læringssæt – Macramé

Varenummer:
41477
209,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-10-18)

Lær at knytte macramé med dette læringssæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv guidet trygt igennem undervisningen, hvor du lærer forskellige knytteteknikker og basiselementer inden for macramé. Til sidst står du med en smuk drømmefanger

Lær at lave 5 knude-/knytteteknikker gennem en udførlig videoguide og trinvejledning. Læringssættet indeholder alt, du skal bruge, for at kunne lære basisteknik i macramé. Bliv guidet trygt igennem teknikker i macramé, og lav din egen drømmefanger med børstede fjer.

Sættet henvender sig til unge og voksne, som gerne vil introduceres til håndværket og teknikken - men som måske ikke er kommet i gang endnu. Bliv guidet trygt igennem teknikkerne, og fordyb dig i macramé. Gennem vejledning opnår du basisviden omkring macramé, så du tør kaste dig ud i det på egen hånd bagefter. Alle materialer medfølger, og det færdige resultat kan bruges som ophæng.

Indhold: Macramé-snor i 3 farver a 75g/45m samt træringe og træperler i hver 2 størrelser

Specifikationer
Varenummer41477
Enhedsæt
Ean nummer5712854448352
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
diam. mm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.