Start DIY Kit Macramé

Varenummer:
41477

Start DIY Kit Macramé

Varenummer:
41477
219,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Macramé-snor i 3 farver a 75g/45m samt træringe og træperler i hver 2 størrelser.

Med dette kit kan du lære at knytte macramé. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver.

Vil du lære at knytte macramé, er vores Start DIY Kit helt perfekt. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv ført ind i vores læringsunivers. Her finder du vores videoer, som trygt guider dig igennem de forskellige knytteteknikker og basiselementer inden for macramé. Til sidst står du med en smuk drømmefanger.

Gennem en udførlig videoguide og trinvejledning lærer du at lave 5 knude-/knytteteknikker - og resultatet bliver en smuk drømmefanger med børstede fjer, som du kan bruge som ophæng. Med den basisviden du opnår, kan du bagefter kaste dig ud i mange kreative macramé-projekter på egen hånd. Sættet er derfor til dig, som gerne vil lære håndværket og teknikken - men som bare ikke er kommet i gang endnu.

inkl. inspiration

Specifikationer
Varenummer41477
Enhedsæt
Ean nummer5712854448352
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
diam. mm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.