Silikoneolie til Pouring Fluid

Varenummer:
30185

Silikoneolie til Pouring Fluid

Varenummer:
30185
41,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Skab flotte celler/bobler i din acrylic pouring (fluid painting) med dette silikonebaserede medie, som tilføjes en blanding af akrylmaling og Pouring-Fluid fra samme serie. Silikoneolien giver nye egenskaber til blandingen, så det færdige resultat får et abstrakt, celle-lignende udtryk.

Følg fremgangsmåden med at blande akrylmaling og Pouring-Fluid i et bæger pr. farve. Tilføj nu 2-3 dråber silikoneolie til blandingen (pr. farve), og rør rundt. Efter alle farver er samlet i lag i et bæger og vendt ud på et malerlærred, kan du skubbe de mange bobler/celler yderligere rundt ved fx at puste forsigtigt med et sugerør eller med en hårtørrer på kold temperatur. OBS: Sørg for at dække af med plast, hvor der skal arbejdes.

Med Pouring-Fluid og silikoneolie kan du nemt skabe abstrakte malerier uden at være den "fødte kunstner". En rigtig sjov aktivitet, hvor du aldrig helt kender resultatet på forhånd, og hvor du kan variere udtrykket i det uendelige. Prøv også teknikken på andre overflader som fx træ

Specifikationer
Varenummer30185
Enhedfl.
Ean nummer4000798121587
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 20 ml

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.